Hartelijk welkom op de website van VUON

Wat doet de VUON voor u?

Ieder nieuw leven komt in een wereld vol uitdaging, ontdekking en ontwikkeling, een wereld waar maar weinig dingen van te voren vast staan. Hoe prachtig het ook is om een roos te zien groeien van een knopje tot een volle bloem, een belangrijk gegeven staat vast, op een dag is hij uitgebloeid.

Wanneer iemand komt te overlijden is het erg belangrijk er voor een ander te zijn. Aandacht en steun aan elkaar, er voor iemand te zijn als diegene daar behoefte aan heeft. Een overlijden brengt veel regelzaken met zich mee, ondanks dat u hier niet op zit te wachten. Gelukkig zijn er mensen die u hiermee van dienst kunnen zijn, zodat u zich kunt richten op de dingen die voor u belangrijk zijn.

Wij, als leden van de VUON, weten als geen ander dat aandacht, service en ontzorgen enorm gewenst zijn in de periode voor, tijdens en na het overlijden van uw naasten. Onze leden verzorgen daarom met toewijding de volledige uitvaart voor u.

Door als leden samen te werken kunnen wij de kwaliteit van dienstverlening optimaal houden. Zo maakt de VUON als collectief afspraken met partners en de overheid en stellen wij eisen aan toetreding van nieuwe leden. Hiermee bent u verzekerd van de beste uitvaartzorg!

Wat is de VUON?

De Vereniging van Uitvaartorganisaties in Oost Nederland (VUON) is een overkoepelende orgaan van uitvaartondernemingen welke gevestigd zijn in Twente, Salland en een gedeelte van de Achterhoek. In Oost Nederland vinden jaarlijks ongeveer 6.000 uitvaarten plaats. Bijna 5.000 van deze uitvaarten worden verzorgd door leden van de VUON.

Het doel van de VUON is door middel van samenwerking als collectief naar buiten te treden waardoor de kwaliteit van dienstverlening geoptimaliseerd wordt en belangenbehartiging van de individuele organisatie. Dit geeft voordelen voor onze klanten en onze leden. Kwaliteit en kosten kunnen gewaarborgd blijven. Gezamenlijk adverteren, brochures uitgeven of open dagen organiseren zijn activiteiten die als collectief veel beter tot hun recht komen. Als collectief kunnen betere voorwaarden en tarieven worden besproken met aula’s en crematoria.

Nieuwe leden die aangesloten willen worden bij de VUON dienen aan te tonen dat zij minimaal vijf jaar een dienstverlenende rol hebben gehad in de uitvaartzorg.

Samen werken aan een betere dienstverlening

Welke organisaties zijn u graag van dienst?

De leden van VUON

Hieronder vindt u de leden van de VUON. Wilt u weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn of heeft u advies of hulp bij nodig? Neem gerust contact op met één van onze leden.

Begrafenisver. De Laatste Eer te Markelo
0547 - 36 13 05
henkwolberink@hetnet.nl
www.delaatsteeermarkelo.nl

Gerry Leferink & Wennink Uitvaartzorg te Hengelo
074 – 250 53 79
info@uitvaarthengelo.nl
www.uitvaarthengelo.nl

In Pace Dela te Oldenzaal
0541-51 59 99
info@inpace-dela.nl
www.inpace-dela.nl

Kienhuis Uitvaartverzorging te Denekamp
0541 - 35 21 00
info@kienhuisuitvaartverzorging.nl
www.kienhuisuitvaartverzorging.nl

Konink Uitvaartbegeleiding te Borne
074-2670054
info@koninkuitvaartbegeleiding.nl
www.koninkuitvaartbegeleiding.nl

Nijkamp Uitvaartzorg BV te Enter
0547 - 38 40 08
info@nijkampuitvaartzorg.nl
www.nijkampuitvaartzorg.nl

Nolet Uitvaartbegeleiding te Oldenzaal
0541 - 229 779
nolet@noletbult.nl
www.noletbult.nl

Uitvaartcentrum Varviksingel te Enschede
053-4321955
info@uitvaart-enschede.nl
www.uitvaart-enschede.nl

Vredehof Uitvaartverzorging te Enschede
053 - 431 23 89
info@vredehof.nl
www.vredehof.nl

Yarden & Smelt Uitvaartzorg te Hengelo
074 - 291 32 31
bedrijfsbureau.hengelo@yarden.nl
www.yarden.nl

Stuur een bericht

Via het contactformulier kunt u een bericht sturen naar VUON. Vul uw naam, e-mail adres en en uw bericht in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.